, Blog

Černá kniha nelegálního hazardu

Publikaci Černá kniha nelegálního hazardu vydal Institut pro regulaci hazardních her, z.s., v březnu 2023. ISBN 978-80-11-02687-5.

Institut pro regilaci hazardních her (IPRH) o knize napsal:

  • "Publikace Černá kniha nelegálního hazardu, která je první komplexní českou studií svého druhu, ukazuje, že má problematika mnohem větší rozměry, než si řada odborníků dosud uvědomuje.
  • Cílem Černé knihy nelegálního hazardu je ukázat veřejnosti i odborníkům a příslušným regulačním orgánům, jak velký problém představuje nelegální hazard v České republice, jeho podoby, ale i příčiny a rizika. Dosud byly na české trhu dostupné pouze úzce zaměřené výzkumy či odhady správních orgánů. Černá kniha nelegálního hazardu ale na základě průzkumů, analýz a dalších dostupných dat mapuje celý trh, a to včetně kamenných provozoven a virtuálního prostředí."

Další část informace o knize si můžete přečíst na stránkách IPRH. Z těchto stránek je rovněž možné si Černou knihu nelegálního hazardu bezplatně stáhnout.


Dne 2. července 2024 se centrum EMCDDA stalo Agenturou Evropské unie pro drogy (EUDA).

Web agentury: https://www.euda.europa.eu Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) je na webu EUDA k dispozici i v češtině - OTEVŘÍT Změnily se i e-mailové adresy zaměstnanců agentury, jsou nyní ve formátu jmeno.prijmeni@euda.europa.eu.

Ministerstvo financí informuje: Hráči hazardních her mohou nově využít tzv. panic button: TISKOVÁ ZPRÁVA MF CR z 1. 7. 2024.