Blog

Přečtěte si články, které nás zaujaly.

Najdete tu informace určené pro veřejnost i pro odborníky, týkající se převážně hazardního hraní, ale také hraní her a užívání technologií, které mohou vést k závislostnímu chování.

Zpráva o hazardním hraní v České republice 2023

Zpráva zveřejněná 27. 6. 2023 je v pořadí osmou zprávou o hazardním hraní v ČR. Shrnuje dostupné informace o trhu a nabídce, změnách v legislativě, aktuální výsledky populačních i dalších výběrových studií a data ze zdravotnické statistiky týkající se hazardního hraní.

Čtěte více

Zpráva o digitálních závislostech v České republice 2023

Zpráva zveřejněná 27. 6. 2023 je druhou tematicky zaměřenou zprávou o nadužívání digitálních technologií, tj. nadměrném trávení času na internetu, zejména na sociálních sítích a hraním digitálních her, které může vést ke vzniku a rozvoji závislosti, označovaných souhrnně jako digitální závislosti.

Čtěte více

Zpráva o digitálních závislostech v České republice 2022

Tato zpráva je první souhrnnou zprávou o nadužívání nových technologií, tj. nadměrném trávení času na internetu, zejména na sociálních sítích a hraním digitálních her, které může vést ke vzniku a rozvoji závislosti, označovaných souhrnně v této zprávě jako digitální závislosti.

Čtěte více
« 1 2 3 4 5 7 »

Suchej únor 2024 probíhá pod heslem SUCHOU CESTOU #suchoucestou

Zpráva o hazardním hraní v České republice 2023 je osmou zprávou o hazardním hraní v ČR. Najdete ji v Blogu - klikněte pro otevření zprávy: OTEVŘÍT ZPRÁVU