, Blog

Je hazard současným společenským problémem? (debata)

Debaty uspořádané v rámci projektu Zodpovědné hraní se v živém vysílání 25. 11. 2021 zúčastnili Bc. František Trantina, Mgr. Lukáš Franc, hráč s několikaletými zkušenostmi vystupující pod přezdívkou, a Mgr. Jan Řehola Ph.D. Debatu je možno sledovat ze záznamu.

Video, které je možno si spustit z video kanálu ČTK na YouTube pod titulkem Je hazard současným společenským problémem? (1:00:19 hod.), bylo v rámci servisu #Protext poskytnuto řadě médií. Je tak dostupné například i ze stránek TV Barrandov.

Hosty v debatě byli adiktolog Bc. František Trantina, který si před studiem adiktologie sám prožil dopady problémového hraní a léčbu, psychoterapeut ze Společnosti Podané ruce Mgr. Lukáš Franc, hráč s několikaletými zkušenostmi hraní vystupující v pořadu pod přezdívkou, a ředitel Institutu pro regulaci hazardních her Mgr. Jan Řehola Ph.D. 

Týden zodpovědného hraní, který spořádal profesní spolek Institut pro regulaci hazardních her (IPRH) v rámci projektu Zodpovědné hraní, si klade za cíl vzdělávat veřejnost o zásadách a nástrojích, které mohou při hraní on-line i v provozovnách hráči využít.

[Živě: Je hazard současným společenským problémem?, https://www.barrandov.tv/rubriky/zpravy/protext/zive-je-hazard-soucasnym-spolecenskym-problemem_18878.html; zobrazeno 25. 11. 2021]


Suchej únor 2024 probíhá pod heslem SUCHOU CESTOU #suchoucestou

Zpráva o hazardním hraní v České republice 2023 je osmou zprávou o hazardním hraní v ČR. Najdete ji v Blogu - klikněte pro otevření zprávy: OTEVŘÍT ZPRÁVU