, Blog

Týden zodpovědného hraní se koná letos podruhé

Druhý ročník akce Týden zodpovědného hraní se koná ve dnech 7.-13. listopadu 2022. Na stránkách zodpovednehrani.cz je k dispozici Seznam akcí. Je rovněž možné shlédnout záznam z úvodní tiskové konference.

Týden zodpovědného hraní 2022 je organizován v rámci projektu Zodpovědného hraní, pod záštitou spolku Institut pro regulaci hazardních her (IPRH), který je profesním sdružením. Koná se letos podruhé.

Jednotlivé akce v rámci Týdne zodpovědného hraní 2022 se konají jak v Praze, tak na jiných místech ČR. Součástí byla tisková konference, živě vysílaná 8. 11. 2022. Záznam je možno shlédnout na YouTube kanálu PP - Česká tisková kancelář: https://www.youtube.com/watch?v=ZL3inJyE7ec

Dne 7. 11. 2022 se konala Národní konference k hazardnímu hraní - VIZE 2024. V rámci tématu "Aktuální vývoj a vyhodnocení stavu regulace hazardních her v ČR" vystoupil i národní koordinátor pro protidrogovou politiku, Jindřich Vobořil. Dalšími projednávanými tématy byly Problematika nelegálního hazardu, Regulace hazardních her na místní úrovni a Zodpovědné hraní.


Suchej únor 2024 probíhá pod heslem SUCHOU CESTOU #suchoucestou

Zpráva o hazardním hraní v České republice 2023 je osmou zprávou o hazardním hraní v ČR. Najdete ji v Blogu - klikněte pro otevření zprávy: OTEVŘÍT ZPRÁVU