, Blog

Národní stránky pro snížení rizik hazardního hraní

Na stránkách naleznete informace o hazardním hraní a o rizicích s ním spojenými. Pomocí jednoduchého testu můžete také zjistit, zda je vaše hraní problémové.

Vítejte na nových stránkách www.hazardni-hrani.cz, národních stránkách pro snížení rizik hazardního hraní.

Stránky nabízí informace, které vám pomohou poznat, zda váš blízký může mít s hazardním hraním problém. Na stránkách naleznete i kontakty na odbornou pomoc, pokud vám nebo někomu z vašich blízkých hraní hazardních her způsobuje v životě problémy. Pokud vás zajímají aktuální informace o problematice hazardního hraní, sledujte náš blog.

Národní stránky pro podporu omezení konzumace alkoholu jsou spravovány Národním monitorovacím střediskem pro drogy a závislosti, které je součástí odboru protidrogové politiky Úřadu vlády České republiky.

Obdobné stránky jsou vytvořeny i na téma kouření  a alkoholu. Pokud byste se chtěli dozvědět více o činnosti Národního monitorovacího střediska pro drogy a závislosti, podívejte se na www.drogy-info.cz nebo nás můžete sledovat na Facebooku drogy-info.cz.

 

 


Suchej únor 2024 probíhá pod heslem SUCHOU CESTOU #suchoucestou

Zpráva o hazardním hraní v České republice 2023 je osmou zprávou o hazardním hraní v ČR. Najdete ji v Blogu - klikněte pro otevření zprávy: OTEVŘÍT ZPRÁVU