Blog

Přečtěte si články, které nás zaujaly.

Najdete tu informace určené pro veřejnost i pro odborníky, týkající se převážně hazardního hraní, ale také hraní her a užívání technologií, které mohou vést k závislostnímu chování.

Seznam akreditovaných osob podle zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon)

Seznam akreditovaných osob je seznamem vedeným Ministerstvem spravedlnosti ČR podle § 418h zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), obsahuje kontakty na právnické osoby, kterým byla rozhodnutím Ministerstva spravedlnosti ČR udělena akreditace pro poskytování služeb v oblasti oddlužení.

Čtěte více

Je hazard současným společenským problémem? (debata)

Debaty uspořádané v rámci projektu Zodpovědné hraní se v živém vysílání 25. 11. 2021 zúčastnili Bc. František Trantina, Mgr. Lukáš Franc, hráč s několikaletými zkušenostmi vystupující pod přezdívkou, a Mgr. Jan Řehola Ph.D. Debatu je možno sledovat ze záznamu.

Čtěte více

Zodpovědné hraní (iniciativa IPRH)

Stránky Zodpovědné hraní provozuje Institut pro regulaci hazardních her (IPRH) - spolek, který je profesním sdružením v oblasti hazardních her, zastupujícím většinu legálního hazardního trhu v ČR. Součástí stránek je i kampaň Týden zodpovědného hraní, probíhající v týdnu 22.-28. 11. 2021. 

Čtěte více

Je ČR stále kasinem Evropy? - Debata o současné regulaci hazardních her v ČR

Debatu o současné regulaci hazardních her v ČR, které se zúčastnili náměstek pro daně a cla z ministerstva financí Ing. Mgr. Stanislav Kouba, Ph.D., ředitel Institutu pro regulaci hazardních her Mgr. Jan Řehola, Ph.D., a ředitel výzkumu Společnosti Podané ruce doc. MUDr. Viktor Mravčík, Ph.D., je možno si pustit z video archivu. Debata se konala 23. listopadu 2021.

Čtěte více
« 1 2 3 4 5 7 »

Dne 2. července 2024 se centrum EMCDDA stalo Agenturou Evropské unie pro drogy (EUDA).

Web agentury: https://www.euda.europa.eu Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) je na webu EUDA k dispozici i v češtině - OTEVŘÍT Změnily se i e-mailové adresy zaměstnanců agentury, jsou nyní ve formátu jmeno.prijmeni@euda.europa.eu.

Ministerstvo financí informuje: Hráči hazardních her mohou nově využít tzv. panic button: TISKOVÁ ZPRÁVA MF CR z 1. 7. 2024.