Blog

Přečtěte si články, které nás zaujaly.

Najdete tu informace určené pro veřejnost i pro odborníky, týkající se převážně hazardního hraní, ale také hraní her a užívání technologií, které mohou vést k závislostnímu chování.

Ministerstvo financí testuje rejstřík vyloučených osob

Ministerstvo financí ČR zahájilo v dubnu 2020 testování rejstřík vyloučených osob a oveření totožnosti a věku osoby podle § 46 odst. 1 a § 77 odst. 6 zákona o hazardních hrách v IS provozování hazardních her (AISG) MF připravilo možnost využití Playground RVO (veřejného testovacího rozhraní rejstříku vyloučených osob). 

Čtěte více

Rozhlasový dokument "Fotbal, to je hra"

"Sportovní sázky jako past na fotbalisty. „Když to prasklo, byla to úleva,“ popisuje jeden z nich" - uvádí se v titulku článku k pořadu ČRo Plus nazvaný Fotbal, to je hra. Dokument je možno si poslechnout z archivu Českého rozhlasu.

Čtěte více

Hazard v České republice - diplomová práce, 2009

Hazard v České republice, diplomová práce autora Milana Kováře byla vypracována a obhájena v r. 2009 na Vysoké škole ekonomické v Praze. Vedoucím práce byl Ing. David Lipka, Ph.D. Autor se mj. zabýval i historickým vývojem hazardních her a jejich regulace.

Čtěte více

Zaostřeno 03/19 Hazardní hraní v České republice v roce 2018

Zaostřeno č. 3/2019 obsahuje aktuální informace a trendy regulace a politiky v oblasti hazardního hraní, trhu s hazardními hrami, hraní hazardních her, problémového hráčství, sociálních dopadů, kriminality spojené s hazardními hrami a také prevence a léčby problémového hráčství.  Autor: Mgr. Zdeněk Rous; Editor: doc. MUDr. Viktor Mravčík, Ph.D.

Čtěte více
« 1 2 3 4 5 6 7 »

Suchej únor 2024 probíhá pod heslem SUCHOU CESTOU #suchoucestou

Zpráva o hazardním hraní v České republice 2023 je osmou zprávou o hazardním hraní v ČR. Najdete ji v Blogu - klikněte pro otevření zprávy: OTEVŘÍT ZPRÁVU